Kedvezményezett neve: Royal Orfeum Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiai fejlesztés a Royal Orfeum Kft.-nél

Szerződött támogatás összege: 15 492 423.- Ft

Támogatás mértéke %-ban: 70%

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt kapcsán célunk volt olyan konyhai berendezések beszerzése, a konyha átalakítása, valamint a konyhai technológia olyan mértékű fejlesztése, amely szolgáltatásunk minőségén jelentősen tud változtatni. A vacsoraszínházi produkciók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, amely egyre több vendéget jelent esténként, akiket meghatározott rövid idő alatt 3 fogásos étkeztetéssel kell kiszolgáljunk. A fejlesztéssel ezt tudjuk még minőségibb módon megoldani, hiszen minden vacsoraszínházi produkciónk keretében egyszerre nagyon sok vendég részére kell étkezést biztosítanunk, és a vendégigények manapság megkövetelik a hagyományos fogások mellett vegetáriánus, vegán menü biztosítását is, valamint a különböző ételallergiák esetében speciális fogások felszolgálását .

Bevételi lehetőségeinket jelentősen bővíti, ha minél több zártkörű céges rendezvényt bonyolítunk, ehhez azonban szükséges volt mind a konyhai-, mind a svédasztalos felszolgáláshoz szükséges gépek fejlesztése. Az információs technológiai fejlesztés az adminisztratív tevékenységek lebonyolítását könnyíti meg, ennek céljából korszerű hardver eszközöket szereztünk be. Költségcsökkentés céljából a támogatási kérelemben tervezésre került bérleti díj és rezsi költség is.
A vállalkozás a projekttel elérte, hogy a koronavírus járványhelyzet megszűnésekor egy a megnövekedett forgalomra felkészült, minőségi szolgáltatásokat nyújtani képes rendezvényhelyszín várja vendégeinket, mely további létszámbővítésre is lehetőséget ad.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12. 31.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00682