Az Orfeum

Az Orfeum az ország egyetlen állandó műsoros helyszíne, ahol a kultúra és gasztronómia különleges elegyét élvezhetik vendégeink.

A minőségi szórakozás otthona, ahol saját produkciók – élőzenés koncertek, showműsorok és vacsoraszínházi előadások – élménye mellett élvezhetik a finom ételek és gazdag  italválaszték nyújtotta  kényelmet.

Ez az a hely, ahol jól érezhetik magukat azok a 30 év felettiek is, akik eddig „nem találták a helyüket”.

Spontán programot keres, vagy előre tervezne?
Egy vacsoraszínházi estre vágyik, esetleg egy koncertet hallgatna meg?

Művészeink

Ismert előadó művészek állnak estéről-estére színpadra és varázsolják feledhetetlenné az itt eltöltött perceket. Nézze meg, hogy mely produkcióban találkozhat művészünkkel! Kattintson a képre!

Gasztronómiai ajánlatunk

Az Orfeumban minden esten összefonódik a kultúra és a gasztronómia. Nem kíván külön szervezést az Ön részéről, hogy vendégei több-fogásos vacsora mellett élvezhessék az élőzenés koncertet, a  látványos táncelemekkel gazdagított revüszínházi produkciót vagy zenés betétekkel színesített, humoros vacsoraszínházi előadást. Elég, ha jegyet vásárol.

Tekintsék meg gasztro kínálatunkat.

Kettesben szórakoznának, vagy a barátokkal? Családi ünnephez keres programot, vagy üzletfeleit vendégelné meg? Válasszon programjaink közül, vásárolja meg a jegyeket online, majd élvezze vendégeivel együtt a minőségi kikapcsolódás élményét.

Tekintse meg az Orfeumot virtuális sétánkon!