Az Orfeum nem konferenciaterem, az Orfeum nem étterem, az Orfeum valami más. Egyedi kialakítása, hangulatos elrendezése, elegáns színei, egyben és külön is használható 300 fő befogadására alkalmas termei sokféle esemény megtartását teszik lehetővé.

És persze az Orfeum abban is különleges, ahogy a rendezvényszervezésről gondolkodunk…

Körasztal Orfeum-módra 
A partnertalálkozók és elegánsabb rendezvények alkalmával a leginkább alkalmazott ültetési mód a 10 személyes körasztaloknál történő elhelyezés. Ez valóban elegáns, viszont nem túl kényelmes a vendégek számára, hiszen nem tudnak ekkora nagy asztalnál könnyeden kommunikálni egymással.

Az Orfeumban 4-6 fős asztalokat használunk, kávéházi elrendezéssel. A helyszín miliőjének köszönhetően a rendezvény jellege elegáns maradhat, viszont a nálunk található ültetési megoldás sokkal hangulatosabb környezetet teremt a résztvevők számára.

Rendezvényt szervezni bárhol lehet, azonban hangulatot varázsolni nem. Az Orfeum intim közege tökéletesen alkalmas arra, hogy akár dolgozói rendezvényt, akár partnertalálkozót tartsanak, a termek elhelyezkedése, a berendezések, a színpad, a catering, a saját műsorok együttes élménye garantálja azt az egyedi hangulatot, amelyre nagyon sok megrendelő vágyik.

Az Orfeum költség kímélés szempontjából is a legkiválóbb helyszín, hiszen a teljes bútorzaton kívül saját professzionális hang-, és fénytechnikával, beépített színpaddal rendelkezik. Saját konyhája és gazdag bár választéka mellett pedig széles műsorkínálata a hab a tortán. Szorgalmas személyzete gondoskodik a rendezvény minden pillanatáról, amelynek lebonyolítására akár a Pódium és Bankett termek együttesen is használhatók.

Mit csináljak vacsora után a vendégeimmel? – avagy a tökéletes program dilemmája
Az Orfeum különleges adottsága az, hogy nálunk nem csak a rendezvényhez szükséges minden összetevő található meg, hanem különféle saját, sehol máshol nem látható szórakoztató programokkal is rendelkezünk. Egyedi helyszín, egyedi programok, egyedi siker ha minket választ.

Lehetőségek az Orfeumban

Az Orfeumban 2 terem áll rendelkezésre, amelyek kitűnő variációs lehetőséget biztosítanak a rendezvényeken 50 főtől akár 300 főig.

A Pódium teremben a színpaddal szemközti részen elegáns kávéházi elrendezésű asztalaink és székeink mellett, a T-alakú terem oldalszárnyaiban található boxok nyújtanak kényelmes elhelyezési lehetőséget a rendezvények résztvevői számára.

Beépített hang-, és fénytechnikánk rengeteg színpadi produkciót szolgál ki, így szinte minden rendezvény technikáját el tudja látni. Prezentációkhoz szükséges eszközök bérlésére is lehetőség van.

Saját konyhánkban friss alapanyagokból házias ízű, változatos ételek készülnek. A menü összeállításánál minden esetben figyelembe vesszük a rendezvény résztvevőinek összetételét, illetve a rendezvény jellegét.

Gazdag bárkínálatunkban az alap rendezvényes italcsomagokon kívül rövidtalok és koktélok széles választékát kínáljuk az események résztvevőinek.

Az Orfeum havonta 2000 vendéget szórakoztat – estéről estére variálva saját produkciót. Fantasztikus hangú énekesek, kiváló zenészek, professzionális táncosok garantálják az egyedi műsorok minőségét.  Látványos jelmezek teszik izgalmassá a táncos show műsorokat.

Egész évben Orfeum

Az Orfeum kínálta lehetőségek egész évben alkalmasak arra, hogy zártkörű rendezvényeinek idális helyszínt biztosítsanak. Válassza az év bármely szakában a könnyed eleganciát és a professzionális szolgáltatásokat. Ne mindig az extrán keresett decemberi időszakban gondolkodjon, hiszen nem csak költséget takaríthat meg azzal, ha egy kevésbé népszerű dátumot választ, hanem olyan élményt szerezhet ügyfeleinek, munkatársainak, amelyet egész évben emlegetni fognak.

Legyen az akár egy januári évnyitó esemény, vagy egy könnyed nyár eleji koktélparty, egy kellemes kedd esti vacsoraszínházi program, vagy egy csütörtök esti koncert élmény svédasztalos vacsorával fűszerezve.

Ezek azon események cégek számára, amelyek megkívánják a helyszín exkluzivitását, azt, hogy a megbízó és vendégei élvezzék kizárólagosan az Orfeum minden igénybevett szolgáltatásának egyedi figyelmét.

 • formális és kevésbé formális patnertalálkozók
 • egyedi termékbemutatók (ahol pl. fontos a múlt-jelen-jövő üzenete a rendezvényen is)
 • dolgozói rendezvények (évzáró/évnyitó esemény, top managerek, értékesítők díjazása)
 • vállalati születésnap
 • sajtótájékoztató, sajtóbemutató
 • könnyed koktél party a kiemelt ügyfeleknek
 • rövid szakmai előadást követő ebéd vagy vacsora

Kisebb létszámú cégeknek kiváló lehetőséget kínál az Orfeum azzal a szolgáltatással, hogy az egyéni vendégek számára elérhető, nyilvánosan meghirdetett programokhoz csatlakoznak létszámtól függően akár több féle megoldással. Előnyei:

 • különterem használata a rendezvény elején (akár korábbi érkezéssel), külön vacsora, majd csatlakozás a nyilvános esthez
 • korábbi érkezés, külön vacsora, egyéni figyelem a személyzet részéről, majd csatlakozás a nyilvános esthez
 • költséghatékony megoldás, hiszen a helyszín, bútor, catering, technika, program mind egyszerre rendelkezésre áll, mégis egy zártkörű eseményhez képest a töredékébe kerül

Mi a megoldás a rohanó világban, ingergazdag környezetben élő partnerek garantáltan sikeres megvendégelésére? Vagy milyen rendezvénnyel ajándékozzuk meg a munkavállalókat?
Komplex lehetőséget kínál az Orfeum vacsoraszínházi programjaival, hiszen itt „két legyet üthet egy csapásra” nem mellesleg pénztárcabarát módon.
Vacsora és színház egy helyen, igazi színpaddal, igazi színészekkel – a kultúra és gasztronómia kellemes elegyében.

Orfeum Páholy Program – Intézze páholyból rendezvényeit!

Az éves rendezvény költségkeret hatékony és költségkímélő felhasználásra kínálunk win – win megoldást:

Nyisson nálunk cégének Orfeum Páholy Számlát, amely a megnyitástól számítva 1 naptári évig érvényes, havi elszámolással történik és a nyitó összeghez mérten magas százalékú kedvezményeket tartalmaz.

Mire használható fel az Orfeum Páholy számláján elhelyezett összeg?

 • A számlán elhelyezett összeg előlegként funkcionálhat későbbi nagyobb volumenű rendezvények fedezeteként
 • Az Orfeum befogadóképességéhez mérten kisebb rendezvények finanszírozhatók belőle (pl.: Ha csak néhány fontos ügyfelet szeretnének estjeinken megvendégelni, de Önök nem tudnak részt venni a programon; vagy ha csak néhány órás terembérletről lenne szó, akár egy fotózás erejéig)
 • Sajtóreggeli céljára – hétköznap délelőtti órákban
 • Ügyféltalálkozóra
 • Ügyfélajándékként páros vacsorás belépőjegyek formájában
 • Vacsoraszínházi program dolgozói ajándékként
 • Orfeum-ajándékutalvány – bármelyik meghirdetett előadásunkra felhasználható voucher

 

A program az alábbi összeggel indítható:

Páholy Standard – 1 500 000 Ft + áfa

A fenti szolgáltatásokra beváltható, a keret erejéig a mindenkor érvényes árakból 10% kedvezményt biztosítunk.

Páholy Prémium – 3 000 000 Ft + áfa

A fenti szolgáltatásokra beváltható, a keret erejéig a mindenkor érvényes árakból 15% kedvezményt biztosítunk.

Páholy Deluxe – 5 000 000 Ft + áfa

A fenti szolgáltatásokra beváltható, a keret erejéig a mindenkor érvényes árakból 20% kedvezményt biztosítunk.

Árajánlatkérés

  Catering igény

  Tekintse meg az Orfeumot virtuális sétánkon!