Rendezvények

Orfeum

a pesti mulató

Üdvözöljük weboldalunkon!

Rendezvényhelyszín

A BELVÁROS SZÍVÉBEN


Az Orfeum nem konferenciaterem, az Orfeum nem étterem, az Orfeum más. Egyedi kialakítása, hangulatos elrendezése, elegáns színei, egyben és külön is használható termei sokféle rendezvény megtartását teszik lehetővé, 50 főtől a 350 főig. Saját konyhánk friss étel- és italkínálattal várja, a modern fény- és hangtechnikánk nem szab határt az IT támogatott bemutatók előtt. Rendezvényszervező kollégáink tapasztalat és szaktudása biztosíték a sikeres lebonyolításra.

Saját

konyha

Kivételes

cateringA hely különleges hangulata már a bejáratnál érezhető, de vendégei az asztalok mellett ülve lesznek csak igazán elvarázsolva. Bisztrókonyhánk nemzetközi fogásokat és ínyencségeket kínál, az ételek mellé bárunkból klasszikus szeszes és népszerű alkoholmentes italokat, koktélokat szolgálunk fel.

Ha igazán

egyedit szeretne

Zártkörű

rendezvények

 

 

Az Orfeum páratlan helyszíne zártkörben tartott, akár magas létszámú rendezvényeknek. Színesítse rendezvényét máshol nem látható kiváló művészek műsoraival, előadásaival. A személyzet teljes odaadással szolgálja ki vendégeit és segít abban, hogy rendezvényén minden tökéletesen úgy alakuljon, ahogyan Ön megálmodta.

Nyilvános estekhez

csatlakozó rendezvények


Ahogy másban, az Orfeum a rendezvényekben is tud egyedülállót nyújtani. Válassza ki az Önnek tetsző nyilvános programot kínálatunkból. Vendégeit hívja meg a kapunyitás előtt egy zártkörű üzleti vacsorára, az Orfeumot csak nekik nyitjuk meg. A vacsorát követően foglalják el az Önöknek fenntartott helyeket a Pódium teremben és élvezzék együtt a tartalmas esti szórakozást.

Témaparty

javaslataink

Swing

 

 

Az 1920­as évek végén kialakult, az 1930­as évek közepére dübörgő swing hatalmas örökséget hagyott maga után a zenében. A dekadens Amerika hangulata az Orfeum több produkciójában is helyet kapott: az 1920­as, 30­as, 40­es évek legjobb dalaiból készült válogatásestek több koncertet és műsort foglalnak magukban. Bármelyik kitűnő választás, amelyet a manapság oly népszerű electroswing dj­k szettje követ.

Napjainkban is előszeretettel nyúlnak vissza a műfajhoz a különböző művészeti ágak, és választják témájuknak mind a filmiparban, mind a zenében.

Pop

 

 

 

Az 1950­as évekből induló, az 1980­as évek discokorszakán keresztül tomboló zenei irányzat napjaink könnyűzenei kultúrájának elválaszthatatlan része. Az Orfeum több produkciója is témájául választotta a popzenét. Egy hamisítatlan popparty az 1980­as évekből, amelyen szinte magunk előtt látjuk a farmerben és színes kiegészítőkben pompázó, feltupírozott hajú vendégeket, akik a Jackson­klán, Madonna, George Michael vagy épp a Boney M legismertebb dalaira ropják.