Rendezvények

Orfeum

a pesti mulató

Üdvözöljük weboldalunkon!

Rendezvényhelyszín

A BELVÁROS SZÍVÉBEN

Az Orfeum nem konferenciaterem, az Orfeum nem étterem, az Orfeum valami más.

Egyedi kialakítása, hangulatos elrendezése, elegáns színei, egyben és külön is használható 350 fő befogadására alkalmas termei sokféle esemény megtartását teszik lehetővé.

És persze az Orfeum abban is különleges, ahogy a rendezvényszervezésről gondolkodunk…

Lehetőségek

Nálunk minden IS van

Termeink

A saját konyha és gazdag bár választék mellett a széles műsorkínálatunk a várja az érdeklődőket. Szorgalmas személyzete gondoskodik a rendezvény minden pillanatáról, amelynek lebonyolítására akár a Pódium és Bankett termek együttesen is használhatók.

Az Orfeum intim közege tökéletesen alkalmas arra, hogy akár dolgozói rendezvényt, akár partner-találkozót tartsanak, a termek elhelyezkedése, a berendezések, a színpad, a catering, a saját műsorok együttes élménye garantálja azt az egyedi hangulatot, amelyre a megrendelőnk vágyik.

Egyediség

A hangulatot nem lehet bérelni

Miliő

Szinte az “ősidők” óta a partnertalálkozók és elegánsabb rendezvények alkalmával a leginkább alkalmazott ültetési mód a 10 vagy 12 személyes körasztaloknál történő elhelyezés. Ez valóban elegáns, viszont nem túl kényelmes a vendégek számára, hiszen nem tudnak ekkora nagy asztalnál könnyeden kommunikálni egymással, sőt mi több az egyes asztalok annyira távol vannak, hogy a társaságok szinte elszigetelődnek egymástól.

Az Orfeumban ezért 4-6 fős asztalokat használunk, kávéházi elrendezéssel. A helyszín miliőjének köszönhetően a rendezvény jellege elegáns maradhat, viszont a nálunk található ültetési megoldás sokkal kellemesebb, hangulatosabb környezetet teremt a résztvevők számára.

Program

Étteremben színház vagy
színházban vacsora

Vacsoraszínház

Vacsora és színház egy helyen, igazi színpaddal, igazi színészekkel – a kultúra és gasztronómia kellemes elegye pénztárcabarát módon!

Kényelmes rendezvénytermék azoknak a szervezőknek, akik a céges keretet költséghatékonyan szeretnék felhasználni, és partnerkörük számára egyszerűen szeretnének emlékezetesebb eseményt szervezni, mint egy éttermi vacsora feledhető pillanatai.

Nincs szükség hosszas egyeztetésre a program és a catering tekintetében, az egyes esték programjai előre összeállítva, kész csomagként állnak rendelkezésre megrendelő dolga csak, annyi, hogy kiválassza a kívánt hangulatú előadást.

Karácsony2019
OrfeumBuek2020

Kedves Vendégeink!

Kedves Vendégeink! A kormány hamarosan lehetőséget biztosít a zárt térben működő kulturális helyszínek újbóli kinyitására. A hosszú bezárás, a nehezen átvészelt egy év után szeretnénk gazdaságos, ésszerű keretek között kinyitni.
Ehhez szükségünk van arra az információra, hogy a „békeidőkben” hozzánk látogató vendégeink hogyan vélekednek most a járvány idején a szórakozás biztonságáról, és a kormány által jelenleg meghatározott feltételekről.
Rövid kérdőívünk kitöltésével segítségünkre lehetnek a felelősségteljes döntésben. Köszönjük az erre szánt néhány percet, reméljük, hamarosan találkozhatunk!

A kitöltendő kérdőívet az alábbi linken találják:

Orfeum újranyitás kérdőív