Rendezvények

Orfeum

a pesti mulató

Üdvözöljük weboldalunkon!

Rendezvényhelyszín

A BELVÁROS SZÍVÉBEN


Az Orfeum nem konferenciaterem, az Orfeum nem étterem, az Orfeum más. Egyedi kialakítása, hangulatos elrendezése, elegáns színei, egyben és külön is használható termei sokféle rendezvény megtartását teszik lehetővé, 50 főtől a 350 főig. Saját konyhánk friss étel- és italkínálattal várja, a modern fény- és hangtechnikánk nem szab határt az IT támogatott bemutatók előtt. Rendezvényszervező kollégáink tapasztalat és szaktudása biztosíték a sikeres lebonyolításra.

Saját

konyha

Kivételes

cateringA hely különleges hangulata már a bejáratnál érezhető, de vendégei az asztalok mellett ülve lesznek csak igazán elvarázsolva. Bisztrókonyhánk nemzetközi fogásokat és ínyencségeket kínál, az ételek mellé bárunkból klasszikus szeszes és népszerű alkoholmentes italokat, koktélokat szolgálunk fel.

Ha igazán

egyedit szeretne

Zártkörű

rendezvények

 

 

Az Orfeum páratlan helyszíne zártkörben tartott, akár magas létszámú rendezvényeknek. Színesítse rendezvényét máshol nem látható kiváló művészek műsoraival, előadásaival. A személyzet teljes odaadással szolgálja ki vendégeit és segít abban, hogy rendezvényén minden tökéletesen úgy alakuljon, ahogyan Ön megálmodta.

Nyilvános estekhez

csatlakozó rendezvények


Ahogy másban, az Orfeum a rendezvényekben is tud egyedülállót nyújtani. Válassza ki az Önnek tetsző nyilvános programot kínálatunkból. Vendégeit hívja meg a kapunyitás előtt egy zártkörű üzleti vacsorára, az Orfeumot csak nekik nyitjuk meg. A vacsorát követően foglalják el az Önöknek fenntartott helyeket a Pódium teremben és élvezzék együtt a tartalmas esti szórakozást.

Témaparty

javaslataink

Swing

 

 

Az 1920­as évek végén kialakult, az 1930­as évek közepére dübörgő swing hatalmas örökséget hagyott maga után a zenében. A dekadens Amerika hangulata az Orfeum több produkciójában is helyet kapott: az 1920­as, 30­as, 40­es évek legjobb dalaiból készült válogatásestek több koncertet és műsort foglalnak magukban. Bármelyik kitűnő választás, amelyet a manapság oly népszerű electroswing dj­k szettje követ.

Napjainkban is előszeretettel nyúlnak vissza a műfajhoz a különböző művészeti ágak, és választják témájuknak mind a filmiparban, mind a zenében.

Pop

 

 

 

Az 1950­as évekből induló, az 1980­as évek discokorszakán keresztül tomboló zenei irányzat napjaink könnyűzenei kultúrájának elválaszthatatlan része. Az Orfeum több produkciója is témájául választotta a popzenét. Egy hamisítatlan popparty az 1980­as évekből, amelyen szinte magunk előtt látjuk a farmerben és színes kiegészítőkben pompázó, feltupírozott hajú vendégeket, akik a Jackson­klán, Madonna, George Michael vagy épp a Boney M legismertebb dalaira ropják.

Kedves Vendégeink!

A 2017.07.22-i koncertünk betegség miatt elmarad. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Orfeum.
Ajándékozzon meg véleményével, egyedi Orfeumos ajándéktárgyat nyerhet!
Minden évben megújulunk, igyekszünk vendégeink kéréseire figyelni, az új igények
irányába fejlődni. Ehhez szeretnénk most az Önök segítségét kérni egy anonim
kérdőív kitöltésével. A felelet-választós felmérés kitöltése mindössze néhány
percet vesz igénybe.
Nekünk adott idejét értékes Orfeum emblémával díszített ajándékkal jutalmazzuk.
A teljes kérdőívet kitöltők között 18 db 8 000 Ft értékű ajándékcsomagot,
1 db 15 000 Ft értékű és 1 db 20 000 Ft értékű Orfeum utalványt sorsolunk ki.
Kattintson
töltse ki Ön is kérdőívünket, és formáljuk együtt Pest egyetlen
mulatójának jövőjét!
A sorsolási szabályzatot
olvashatja el.
Decemberben arra kértük Önöket, hogy osszák meg velünk véleményüket és idejükből szánjanak 5 percet kérdőívünk kitöltésére. Köszönjük az erre fordított energiát, és ahogy ígértük a teljes kérdőívet visszaküldők között egyedi Orfeum ajándékcsomagokat és Orfeum utalványt sorsoltunk ki.
A sorsoláson
8 000 Ft értékű ajándékcsomagot
(melynek tartalma: 1 db reggeliző szett,
1 db gyertya szett, 1 db mini serpenyő) nyertek:
1. Lelkes Anita
2. Virágh Sándor
3. Kovács Andrea
4. Simig Balázs
5. Jekkel Attila
6. Fazekas Zsuzsanna
7. Szujó Lajos
8. Szalai Nikolett
9. Bajza Maja
10. Nagy Éva
11. Dudás Andrea
12. Mühl Nándor
13. Mráz Zoltán
14. Szabó Rita
15. Porkoláb zsuzsanna
16. Pusztai Anett
17. Bak Erzsébet
18. Haris Zsuzsanna
A sorsoláson
15 000 Ft értékű Orfeum Ajándékutalványt
nyert:
A fődíjat, a 20 000 Ft értékű Orfeum Ajándékutalványt nyerte:
Jakab Zoltán
Mezei Noémi
A győztesekkel 1 héten belül email-en vesszük fel a kapcsolatot. A nyereménysorsolás szabályzata és a nyeremények átvételére vonatkozó minden információ