Pódium terem

Pódium

terem

Pódium

terem


A helyszín hangulatát leginkább meghatározó helyiségben, a helyi kávéházi asztalok mellett 150 főt tudunk kényelmesen leültetni.

A T-alakú teremben található, elegáns íves színpaddal (mérete: 6,10 m x 3,10 m) szemben helyezkedik el a gazdag kínálattal rendelkező, látványos bárpult.

A középső térben, valamint a két oldalhajóban 2-, 4-, illetve 6-fős asztaloknál tudnak a vendégek helyet foglalni. A színpaddal szemben tánctér található.

Kivételesen

felszerelt termek

 

 

  • Termeink nem szorulnak dekorálásra, különlegesen exkluzív megjelenésük minden rendezvény fényét emelik.
  • 2 terem áll rendelkezésre, amelyek kitűnő variációs lehetőséget biztosítanak a rendezvény lebonyolítás alatt, akár kiegészítő programokra is használhatóak.
  • 32, máshol nem látható saját programból álló választékunkban megtalálja a rendezvényéhez leginkább illőt.
  • Tematikus – pl.: beöltözős – céges rendezvényekre kiváló helyszín.
  • Ne legyen gondja a bútorzatra, beépített technikára, ruhatárra és regisztrációs pultra, ezeket biztosítjuk.
  • Nincs szükség külsős cateringre, saját konyhával, gazdag bárkínálattal várjuk, amely profi személyzettel együtt biztosított minden rendezvényen.
  • Köszönhetően központi elhelyezkedésének, vendégei a ház elé érkeznek tömegközlekedési eszközzel, de a parkolás is megoldott.
Karácsony2019
OrfeumBuek2020

Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel fogadtuk a hírt, mely szerint a mától hatályba lépő Kormány rendelet arról rendelkezik, hogy a zárt térben tartott kulturális rendezvény - beleértve a zenés-táncos rendezvényeket is - 500 főig minden korlátozás nélkül megtartható annyi kiegészítéssel, hogy a kiszolgáló személyzet számára maszk viselése kötelező. A mai napon elkezdünk azon dolgozni, hogy minél hamarabb újra kinyithassunk, elmaradt előadásainkat pótolni tudjuk és továbbiakat is műsorra tűzhessünk. Hamarosan kommunikáljuk a nyitás és az első előadások dátumát, addig is „öltöztessék ünneplőbe lelküket”, hiszen az újra nyitás nagy pillanat lesz mindannyiunknak. Tárt karokkal várjuk vissza imádott közönségünket!

Az Orfeum Vezetősége és Dolgozói