Menük


Kedves Vendégünk!

Szeptembertől minden esetben, tehát a koncertes esteken és a vacsoraszínházi esteken is 19.00 – kor nyitunk, elegendő időt hagyva így a vacsora kényelmes elfogyasztására, valamint a baráti csevegésre kellemes háttérzene mellett, még a program előtt. A’la carte rendszer helyett menükkel dolgozunk, amelyeket előre ki tudnak választani, így a felszolgálás ideje lerövidül, nem kell hosszadalmasan várni az ételek elkészültére. Mostantól már jegyvásárláskor választható a 3 fogásos vacsora, a könnyedebb tapas tál, illetve a csak italfogyasztásos jegy.

ITALLAP

BOR- ÉS PEZSGŐLAP

KOKTÉLLAP

Karácsony2019
OrfeumBuek2020

Kedves Vendégeink!

Szomorú szívvel tájékoztatjuk Önöket, hogy Orbán Viktor mai bejelentésének értelmében kedd éjféltől be kell zárjunk (mint az összes színháznak, étteremnek, stb.). A bezárás nem a saját intézkedésünk, hanem a kormány által hozott kényszerintézkedés következménye, amely a Covid-járvány miatti helyzet szükséges oka és ez előtt fejet hajtunk.
A novemberre meghirdetett előadásokat későbbi időpontokban megtartjuk, melyekre a már megváltott jegyek érvényesek lesznek. A jegyek beváltására több lehetőséget is biztosítunk majd.
A vészhelyzet miatti korlátozás feloldása után fogunk tudni bármilyen további információt megosztani vendégeinkkel.
Reményeink szerint mihamarabb találkozunk!
Addig is megköszönjük hűségüket és jó egészséget kívánunk!

Az Orfeum Vezetősége