galéria Orfeum 7 szülinap

GalériaOrfeum 7 születésnapi képek

Revü és csillogás egy kis varázslattal – Orfeum 7

Minden születésnap egy kicsit emlékezésről és egy kicsit a jövőbe tekintésről is szól. Az Orefum 7 éve ennek a kettőnek az elegye, hiszen az egykori orfeumok újra teremtett, modern ruhába bújtatott varázslatos világába hívnak műsorai estéről-estére. Az év kiemelt eseménye a születésnapunk, ami idén is meglepetésekkel szolgált vendégeinknek. Vadonatúj, látványos, zenés-táncos revüműsorral és hajnalig tartó partyval vártuk azokat, akik velünk ünnepeltek. A különleges vacsora és a könnyed desszert után a pezsgős koccintás tette fel a koronát az estére.

Köszönjük, hogy az elmúlt 7 évben megtisztelték jelenlétükkel estjeinket! A jövőben is azon dolgozunk – folytatva az eddig elvégzett munkát -, hogy Budapest szívében mindenki megtalálja a minőségi programok és az egyedi gasztronómia különleges keveréke által nyújtott kényelmes szórakozás lehetőségét.

Karácsony2019
OrfeumBuek2020

Kedves Vendégeink!

Kedves Vendégeink! A kormány hamarosan lehetőséget biztosít a zárt térben működő kulturális helyszínek újbóli kinyitására. A hosszú bezárás, a nehezen átvészelt egy év után szeretnénk gazdaságos, ésszerű keretek között kinyitni.
Ehhez szükségünk van arra az információra, hogy a „békeidőkben” hozzánk látogató vendégeink hogyan vélekednek most a járvány idején a szórakozás biztonságáról, és a kormány által jelenleg meghatározott feltételekről.
Rövid kérdőívünk kitöltésével segítségünkre lehetnek a felelősségteljes döntésben. Köszönjük az erre szánt néhány percet, reméljük, hamarosan találkozhatunk!

A kitöltendő kérdőívet az alábbi linken találják:

Orfeum újranyitás kérdőív