galéria Orfeum 7 szülinap

GalériaOrfeum 7 születésnapi képek

Revü és csillogás egy kis varázslattal – Orfeum 7

Minden születésnap egy kicsit emlékezésről és egy kicsit a jövőbe tekintésről is szól. Az Orefum 7 éve ennek a kettőnek az elegye, hiszen az egykori orfeumok újra teremtett, modern ruhába bújtatott varázslatos világába hívnak műsorai estéről-estére. Az év kiemelt eseménye a születésnapunk, ami idén is meglepetésekkel szolgált vendégeinknek. Vadonatúj, látványos, zenés-táncos revüműsorral és hajnalig tartó partyval vártuk azokat, akik velünk ünnepeltek. A különleges vacsora és a könnyed desszert után a pezsgős koccintás tette fel a koronát az estére.

Köszönjük, hogy az elmúlt 7 évben megtisztelték jelenlétükkel estjeinket! A jövőben is azon dolgozunk – folytatva az eddig elvégzett munkát -, hogy Budapest szívében mindenki megtalálja a minőségi programok és az egyedi gasztronómia különleges keveréke által nyújtott kényelmes szórakozás lehetőségét.

Karácsony2019
OrfeumBuek2020

Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel fogadtuk a hírt, mely szerint a mától hatályba lépő Kormány rendelet arról rendelkezik, hogy a zárt térben tartott kulturális rendezvény - beleértve a zenés-táncos rendezvényeket is - 500 főig minden korlátozás nélkül megtartható annyi kiegészítéssel, hogy a kiszolgáló személyzet számára maszk viselése kötelező. A mai napon elkezdünk azon dolgozni, hogy minél hamarabb újra kinyithassunk, elmaradt előadásainkat pótolni tudjuk és továbbiakat is műsorra tűzhessünk. Hamarosan kommunikáljuk a nyitás és az első előadások dátumát, addig is „öltöztessék ünneplőbe lelküket”, hiszen az újra nyitás nagy pillanat lesz mindannyiunknak. Tárt karokkal várjuk vissza imádott közönségünket!

Az Orfeum Vezetősége és Dolgozói