GalériaCorinthia - Zártkörő rendezvény

Az Orfeum az előző szezonban számtalan nyilvános programja mellett rengeteg sikeres zártkörű vállalati eseményt is maga mögött tudhat, partnertalálkozók, workshopok, konferenciák, dolgozói motivációs rendezvények helyszíne volt. Nagy örömünkre szolgál, hogy már a 2018-as év első napjaiban is több cég bízta ránk fontos eseményeit, többek között szeretettel fogadtuk a Corinthia Hotel Staff partyjának résztvevőit is.

Karácsony2019
OrfeumBuek2020

Kedves Vendégeink!

Kedves Vendégeink! A kormány hamarosan lehetőséget biztosít a zárt térben működő kulturális helyszínek újbóli kinyitására. A hosszú bezárás, a nehezen átvészelt egy év után szeretnénk gazdaságos, ésszerű keretek között kinyitni.
Ehhez szükségünk van arra az információra, hogy a „békeidőkben” hozzánk látogató vendégeink hogyan vélekednek most a járvány idején a szórakozás biztonságáról, és a kormány által jelenleg meghatározott feltételekről.
Rövid kérdőívünk kitöltésével segítségünkre lehetnek a felelősségteljes döntésben. Köszönjük az erre szánt néhány percet, reméljük, hamarosan találkozhatunk!

A kitöltendő kérdőívet az alábbi linken találják:

Orfeum újranyitás kérdőív