BLUE HEART – PÉLY BARNA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT


Pély Barna már közel 20 éve a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Az Artisjus díjas énekes-zeneszerzőt a nyitottság, és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi.

17 évig a United zenekar („Végső Vallomás”, „Hófehér Jaguár”, „Keserű méz”…) frontembere volt. 6 évig dolgozott önmegvalósító produkciójával, a B the First-tel. Jelenleg szólókarrieje építésén dolgozik. Az elmúlt években Magyarországon kívül jó néhány országban adott koncertet. (Ausztria, Németország, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Olaszország, Norvégia, Dánia, Svédország, Svájc, Spanyolország, Szlovénia, Szlovákia, Románia, Lengyelország, Indonézia, Kazahsztán, Üzbegisztán) Meghívást kapott az Almaty-ban és Taskhent-ben megrendezésre kerülő Jazz fesztiválokra.

A koncerten egy lábdob-szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett bluest gitár van nála, ami bőven elég ahhoz, hogy táncra perdüljön a szívünk, vagy éppen a bensőséges hangzással könnyet csaljon a szemünkbe. Koncertjeit saját magyar és angol nyelvű szerzeményei mellett néhány feldolgozással fűszerezi.

A koncert különleges látvánnyal párosul, a vetítésről az E VISUAL gondoskodik – Palkovits Edina: Anna and the Barbies, Hirpekarma, Szabó Balázs bandája, stb…- , a megszokottól eltérő felületeken, a zenére felépített vetítéssel teremt varázslatos díszletet és hangulatot.

FONTOS: Jegyáraink a belépőjegy mellett magukba foglalják egy 3-fogásos vacsora VAGY egy 5 000 Ft-os italkupon VAGY egy bőséges tapas tál árát is!

PROGRAMLEÍRÁS

Közreműködők

Pély Barna

Stílus(ok)

blues, soul, funk

Nyelv(ek)
magyar
Időtartam
2 x 45 perc
[/row]