Bankett terem

Bankett

terem

Bankett

terem


Szemközt található a Pódium Teremmel. 2 bejárata is van, így könnyen megközelíthető. Céges rendezvények esetén itt kerül tálalásra a svédasztal kínálata, a helyi körasztalokra felkészítve, néhány könyöklővel körülötte; ám akár kiegészítő programoknak is helyet adhat.

Állófogadás esetén a fal mentén, táblaasztalokból épített svédasztal mellett még több könyöklő elhelyezésére van lehetőség, így – mindkét termet igénybe véve – akár több száz fő egyidejű kiszolgálását is megoldva. Nagyobb létszám esetén az ebben a teremben külön beépített bárpult szintén igénybe vehető csakúgy, mint a Pódium Teremtől függetleníthető, beépített hang- és fénytechnika.

Kivételesen

felszerelt termek

 

 

  • Termeink nem szorulnak dekorálásra, különlegesen exkluzív megjelenésük minden rendezvény fényét emelik.
  • 2 terem áll rendelkezésre, amelyek kitűnő variációs lehetőséget biztosítanak a rendezvény lebonyolítás alatt, akár kiegészítő programokra is használhatóak.
  • 32, máshol nem látható saját programból álló választékunkban megtalálja a rendezvényéhez leginkább illőt.
  • Tematikus – pl.: beöltözős – céges rendezvényekre kiváló helyszín.
  • Ne legyen gondja a bútorzatra, beépített technikára, ruhatárra és regisztrációs pultra, ezeket biztosítjuk.
  • Nincs szükség külsős cateringre, saját konyhával, gazdag bárkínálattal várjuk, amely profi személyzettel együtt biztosított minden rendezvényen.
  • Köszönhetően központi elhelyezkedésének, vendégei a ház elé érkeznek tömegközlekedési eszközzel, de a parkolás is megoldott.
Karácsony2019
OrfeumBuek2020

Kedves Vendégeink!

Örömmel teli szívvel nyitjuk ki újra kapuinkat régen látott közönségünk előtt augusztus 5-én. Augusztusi és szeptemberi előadásaink ma estétől elérhetők lesznek. Bízunk benne, hogy Önöknek köszönhetően újra élettel telik meg az idén 10 éves Orfeum.