Bankett terem

Bankett

terem

Bankett

terem


Szemközt található a Pódium Teremmel. 2 bejárata is van, így könnyen megközelíthető. Céges rendezvények esetén itt kerül tálalásra a svédasztal kínálata, a helyi körasztalokra felkészítve, néhány könyöklővel körülötte; ám akár kiegészítő programoknak is helyet adhat.

Állófogadás esetén a fal mentén, táblaasztalokból épített svédasztal mellett még több könyöklő elhelyezésére van lehetőség, így – mindkét termet igénybe véve – akár több száz fő egyidejű kiszolgálását is megoldva. Nagyobb létszám esetén az ebben a teremben külön beépített bárpult szintén igénybe vehető csakúgy, mint a Pódium Teremtől függetleníthető, beépített hang- és fénytechnika.

Kivételesen

felszerelt termek

 

 

  • Termeink nem szorulnak dekorálásra, különlegesen exkluzív megjelenésük minden rendezvény fényét emelik.
  • 2 terem áll rendelkezésre, amelyek kitűnő variációs lehetőséget biztosítanak a rendezvény lebonyolítás alatt, akár kiegészítő programokra is használhatóak.
  • 32, máshol nem látható saját programból álló választékunkban megtalálja a rendezvényéhez leginkább illőt.
  • Tematikus – pl.: beöltözős – céges rendezvényekre kiváló helyszín.
  • Ne legyen gondja a bútorzatra, beépített technikára, ruhatárra és regisztrációs pultra, ezeket biztosítjuk.
  • Nincs szükség külsős cateringre, saját konyhával, gazdag bárkínálattal várjuk, amely profi személyzettel együtt biztosított minden rendezvényen.
  • Köszönhetően központi elhelyezkedésének, vendégei a ház elé érkeznek tömegközlekedési eszközzel, de a parkolás is megoldott.
Karácsony2019
OrfeumBuek2020

Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel fogadtuk a hírt, mely szerint a mától hatályba lépő Kormány rendelet arról rendelkezik, hogy a zárt térben tartott kulturális rendezvény - beleértve a zenés-táncos rendezvényeket is - 500 főig minden korlátozás nélkül megtartható annyi kiegészítéssel, hogy a kiszolgáló személyzet számára maszk viselése kötelező. A mai napon elkezdünk azon dolgozni, hogy minél hamarabb újra kinyithassunk, elmaradt előadásainkat pótolni tudjuk és továbbiakat is műsorra tűzhessünk. Hamarosan kommunikáljuk a nyitás és az első előadások dátumát, addig is „öltöztessék ünneplőbe lelküket”, hiszen az újra nyitás nagy pillanat lesz mindannyiunknak. Tárt karokkal várjuk vissza imádott közönségünket!

Az Orfeum Vezetősége és Dolgozói