Orfeum a Marinában

Legyen a Vendégünk

a Balatonon

 

 

Az Orfeum híre nem maradt az Erzsébet körúton, ugyanis a pesti mulató meghívást kapott Balatonfüredre, a Hotel Marinába, a város egyik legpatinásabb szállodájába, hogy az egykor szebb időket látott bárját néhány különleges estre ugyanazzal a lelkesedéssel és a minőség iránt elkötelezett munkával tegye újra az északi part üde színfoltjává, emelje ismét a régi magaslatokba.

Különleges

Programok

Páratlan

repertoárA sokakban nosztalgikus, szép emlékeket idéző balatoni bárok estjeit valahol foglyul ejtették a hangos és nagy létszámú fesztiválok. Az egykor nyüzsgő, élőzenés szórakozóhelyeket ma már csak a televízióból ismerhetik azok, akik rajongtak az Ötvös Csöpi-filmekért, de az idősebb korosztály még fel tudja idézni az érzést, amikor az estére enyhülő, összetéveszthetetlen illatú balatoni melegben a baráti galeri a bárban találkozott, és mialatt élvezték a revüműsort, ízletes vacsorájukhoz egy pohár Vermuttal koccintottak.

 

Tekintse meg programjainkat

Kényelmes

Szórakozás

Kulináris

Élvezetek

 

 

A könnyed szórakozás elengedhetetlen elemei az egyedülálló programok és a minőségi vendéglátás. Nyári Bárfesztiválunk ideje alatt könnyed ételeinkkel és hűsítő italainkkal kapnak vendégeink ízelítőt az Orfeum gasztronómiai szolgáltatásaiból is.

Szeretettel

várjuk

Cím: 8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 26.
Foglalás és jegyinformáció: foglalas@orfeumclub.hu, +36 30 948 64 48

Parkolás: A szabad férőhelyek függvényében a jeggyel érkező vendégek számára a Hotel Marina parkolójában térítésmentes.

 
Image Map
Kedves Vendégeink!

A 2017.07.22-i koncertünk betegség miatt elmarad. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

Orfeum.